زانوبند طبی

این مطلب صرفا جنبه‌ی آموزش و اطلاع‌رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه‌های این مطلب حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.

به طور کلی کمربندهای طبی به سه دسته انعطاف‌پذیر، نیمه سخت و سخت تقسیم می‌شوند. کمربندهای طبی سخت معمولاً برای موارد متوسط تا شدید درد و/یا بی‌ثباتی مانند کمک به بهبود شکستگی‌های ستون فقرات یا پس از عمل جراحی کمر استفاده می‌شوند.

جوراب واریس: جوراب‌های واریس به بهبود جریان خون تمرکز دارند و برای درمان بیماری‌هایی مانند ورم، نارسایی مزمن وریدی، واریس، ترومبوز ورید عمقی، ورم لنفاوی، فلبیت، لیپودرماتوسکلروز و حتی در دوران بارداری برای جلوگیری از تورم پا استفاده می‌شوند.

این جوراب‌ها می‌توانند برای افراد مبتلا به بیماری شریانی، نارسایی قلبی، التهاب وریدها که در حال گسترش به سایر قسمت‌های بدن است و عفونت یا التهاب پوست خطرناک باشند.

برای راحتی بیشتر می‌توانید در آن‌ها لایی بگذارید. همچنین این جوراب‌ها از مواد جذب کننده آب ساخته شده‌اند تا پاها را خشک و راحت نگه دارند.

 اگر شغلی دارید که به پایین کمرتان فشار زیادی وارد می شود، این کمربندها بعد از یک آسیب دیدگی بسیار موثر واقع می شوند و از کشیدگی بیش از حد به ناحیه ستون فقرات جلوگیری می کنند.

این تأثیر ادامه باعث کاهش علائمی چون درد و ورم در پاها می‌شود. جوراب واریس همچنین به عنوان یک ابزار پیشگیری نیز استفاده می‌شود تا از واریس حاد جلوگیری کند و تأثیر مثبتی در بهبود وضعیت رگ‌های واریسی داشته باشد.

قسمت جلویی (پد شکمی) را بر روی شکم بیمار قرار داده و بندها و کش ها رو به صورت همزمان و دوطرفه سفت کند.

جمع شدن خون در وریدهای پا می‌تواند به مشکلات مختلفی از جمله تغییرات پوستی، آسیب دیواره‌های ورید، التهاب ورید، رگ‌های واریسی و حتی لخته شدن خون منجر شود.

بریس‌های طبی نیمه سخت و سخت از ترکیب مواد نرم و سخت تشکیل شده‌اند و دارای یک کمربند طبی انعطاف پذیر برای بدنه با پانل‌های سخت در اطراف هستند.

 کمربند طبی سخت پس از انجام عمل جراحی ستون فقرات با هدف کاهش فشار روی ستون فقرات، افزودن ثبات و محدود کردن حرکات و حرکات اجسام خرد برای ایجاد یک محیط درمانی مناسب تجویز می‌شود.

جوراب‌های واریس مدرن طراحی پیشرفته‌تری دارند تا فشار ثابتی را در پاها ایجاد و به گردش خون به سمت قلب کمک کنند.

با توجه به تنوع زیاد کمربندهای طبی ال اس او، اکیدا توصیه می شود افرادی که به کمربند طبی ال اس او نیاز دارند برای دریافت کمربند طبی خود به مراکز ارتوز و پروتز مراجعه کنند و کمربند طبی اختصاصی خود را با توجه به تجویز پزشک و اندازه گیری دقیق دریافت کند.

زانو درد علت و علایم آن چیست؟ و آشنایی با درمان زانو درد:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “زانوبند طبی”

Leave a Reply

Gravatar